Guides til vinterjakker

Lately #3

Lately #3

Nå, så blev det da vist også tid til et sådan et indlæg igen. Jeg er som nævnt et dette indlæg startet på universitetet, som virkelig har taget hårdt på mit energiniveau, men der er ingen undskyldning. Jeg vil rigtig gerne det her, og nu satser jeg på at komme ind i kampen igen 😉

1. Et dejligt, glad fødselsdagsbillede af mig. Min søster var her på min fødselsdag, og vækkede mig med Tommy Seebachs fødselsdagssang og hop og dans. En dejlig dag uden forelæsninger, som stod på shoppetur på Strøget og så sluttede det af på PS Bar & Grill med en sød veninde.

2. Jeg fik denne fine Kaj Bojesen elefant i fødselsdagsgave af min mormor og morfar, som jeg havde ønsker mig så inderligt. Den passer helt perfekt til Kaj Bojesen aben, som jeg også har fået af dem hihi. Jeg kan snart lave min egen zoologiske have af trædyr.

3. Et showoff af mine nye Vans, som oktoberlønnen bidrog til. Jeg har haft dem i tankerne så længe, og nu skulle det altså være – og hvis I skulle spørge fra nogen, så ja(!), jeg er rigtig glad for dem.

4. Se lige de flotte blomster! De fyldte godt nok ret meget i min lille lejlighed, men flotte var de, og de klædte den fine Kähler-vase.

5. Dagen før min fødselsdag, havde min søster og jeg bestilt på på Sticks ‘n’ Sushi, hvor vi fik ualmindelig lækkert mad og i anledningen af min fødselsdag fik jeg også en (mega) lækker kage, som vi delte mens vi nød-nød-nød den fantastiske udsigt over det flotte København.

6. Slutteligt et billede af min nye tatovering! Ja, den er god nok. Jeg har fået mig en flot rose på venstre arm, og jeg er så glad for min beslutning. Jeg har leget med tanken i over et år, men har haft tonsvis af undskyldninger. Men nu skete det altså, og se den lige. Her er den altså lige blevet lavet, så det ser måske lidt brutalt og voldsomt ud, men resultatet er så fint.

Screen Shot 2014-06-27 at 08.41.48

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guides til vinterjakker