Inspirerende damer i mit univers

Be good to yourself

Fall
Efteråret er over os, og det er midt imellem sommeren og vinteren. Det er her vejret skifter fra varmt til koldt, og det er også vejrskiftet, der er skyld i mange dumme forkølelser og influenzaer. Jeg løber altid ind i en forkølelse, fordi jeg bliver snydt af vejrskiftet… Det er utroligt, at jeg ikke bliver klogere. I takt med at vejret bliver koldere, bliver det også mere gråt uden for. Jeg er selv ikke særlig stor fan af efteråret, og prøver altid så vidt muligt, at gøre det hyggeligt for mig selv, så jeg kommer igennem. Jeg har samlet et par punkter, som jeg synes  er gode:
1. Sørg for at få et kæmpe lager af stearinlys og fyr op for flammerne omkring dig
2. Drik en masse varm kakao med flødeskum
3. Husk at rydde op efter dig selv, når du har brugt tingene, så det altid er dejligt at komme hjem fra en lang dag
4. Få nogle dejlige, behagelige hjemmesko, som kan varme fødderne
5. Hvis du ikke allerede har det, så laver H&M de bedste natbukser, som man kan hoppe i, når man kommer hjem
6. Se din ynglingsfilm, og den efter og så videre
7. Anskaf dig en god, og fugtgivende ansigscreme så huden overlever vejrskiftet – jeg får i hvert fald let tør hud om vinteren
8. Gå nogle lange ture og nyd den friske luft. Der findes ikke noget bedre end en kold efterårsdag med sol fra en skyfri himmel
9. Spis en masse god suppe og hold dig varm
Screen Shot 2014-06-27 at 08.41.48

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspirerende damer i mit univers