PÅ INDKØB I TORVEHALLERNE

Ønskelisten for oktober

Wishlistthis october
Jeg er startet på studie med 300 km/t, så jeg har haft så meget at se til, for at komme ind i en rytme igen. I den periode er der også sket to vilde ting: 1) Bloggen blev 1 år, og 2) Jeg blev 20 år. Jeg havde nogle dejlige dage med veninderne og familien, som jeg nød!
Nu er det jo lønningsdag, og jeg har samlet de items som jeg er helt vild efter for tiden. Især de ternede Vans, som jeg har kigget på henover hele sommeren. Måske skulle jeg bare købe dem. Og så har jeg prøvet bomberjakken fra H&M’s nye studio linje flere ganeg – måske skulle jeg bare købe den nu? Hehe…
I dag skal jeg til Won Hundred lagsersalg (hvis der sidder nogle derude, som ikke vidste at det var i dag).
Adressen er: Store Kannikestræde 19, KBH K. 
Screen Shot 2014-06-27 at 08.41.48

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ INDKØB I TORVEHALLERNE