FLOWER GIRL

HOVSA… ENDNU ET PAR

DSC_0381DSC_0377DSC_0379

… Men de var jo sat ned. Jeg har ejet et par Adidas Gazelle før, og var simpelthen så glad for dem, og så var de sørme sat ned i sort, og så købte jeg dem. De er så dejlige at gå i, og jeg ved at jeg bliver glad for dem. På fredag og lørdag skal jeg til det årlige Fanø Cup, hvor nogle af mine veninder deltager i fodboldturneringen, så det skal vi også og se – og så skal der festes! Jeg skal helt klart have de her sko på – det er lette, bevægelige og lette at have på foden!

Tip til alle Esbjerg-læsere: Buksetrolden i Esbjerg har alle deres sneakers til 500,-!

Screen Shot 2014-06-27 at 08.41.48

2

 • Eckerten

  Nøj nogle skønheder!

  Knus Michelle Eckert // michelleeckert.bloggersdelight.dk ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille Sommerfugl

   Ja, ikke? Jeg er også helt solgt – og de er så behagelige at have på!
   – Mathilde

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWER GIRL