NYESTE SKUD PÅ GARDEROBESTAMMEN

LATELY #2

lately2

Okay, så nåede vi anden omgang af, hvad jeg har lavet her på det seneste. Lad os bare kaste os ud i det…

Jeg har læst Costume hjemme i lejligheden. Dette nummer formår virkelig at ramme godt. Især artiklen omkring netværk, og hvorfor det er så vigtigt. Det burde I i den grad se nærmere på!

Mange lange gåture til Amager Strandpark er det også blevet til. Jeg har været ret presset af eksamen, og så er det dejligt at komme derned og slappe af, og være væk fra larmen.

All you can eat-sushi er det også blevet til sammen med pigerne fra arbejde. Det fungerer vildt godt, og du kan virkelig smage, at det kommer direkte fra køkkenet af, så frisk og sprødt som det er. Restauranten ligger tæt på Nørreport, i Nørregade.

Jeg har nydt udsigten fra min dejlige lejlighed, hvilket jeg gør stort set hver dag. Her er bare så dejligt, og det er så fantastisk at man kan bo i en storby og stadig føle man kan slappe af og være sig selv. Super super dejligt!

Frem og tilbage fra Esbjerg. Jeg har været en del hjemme her på det sidste, hvilket jeg simpelthen bare har haft brug for, af flere grunde. Det er dejligt at komme hjem til åbne arme og en masse omsorg når man har allermest brug for det.

Danset og drukket guldøl til Distortion. Super fede dage, selvom det lå lige oveni eksamensugen i Interaktionsdesign. Dog gik det fint, og jeg nød at komme væk fra bøger og computer for en stund. Jeg skal helt klart deltage igen næste år!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYESTE SKUD PÅ GARDEROBESTAMMEN