DISTORTION 2014

I DREAM TO WEAR

I DREAM TO WEAR
Kender I det, når man bare har lyst til at købe nye ting til sig selv… hele tiden? Sådan en periode er jeg inde i, hvilket er super irriterende fordi jeg ikke har mange penge på kontoen i denne måned. Jeg er for tiden ret vild med læderjakken fra Acne, som jeg allerede nu ved, at jeg aldrig kommer til at eje. Måske er det derfor jeg er vild med den? Hehe.
Jeg har netop afsluttet første år på universitetet med en tilfredsstillende karakter, hvilket jeg er vildt lettet over! Jeg er stadig helt bidt at studiet, men jeg ser godt nok også frem til denne her sommerferie. Ingen bekymringer om optagelse, lejlighed, job eller lignende. Jeg kan blot læne mig tilbage i sofaen og nyde at jeg har været igennem det cirkus af følelser. Om en uge drager jeg afsted på sommerferie med familien, men jeg kunne rigtig godt tænke mig at starte på at tage outfitbilleder til bloggen, så I også kan se mere om mig som person for den måde jeg klæder mig på, synes jeg, afspejler rigtig godt hvem jeg også er som person. Det kunne være jeg kunne få min søster på sagen som fotograf… God weekend til jer! Nyd det!

2

 • sofie

  JA JA outfit billeder!!!! Dem må du endelig gerne sende denne vej – det ville være sådan en god idé. Og jeg ved jeg har spurgt om det før, men vil så gerne have tips til hvordan du får så smukke øjenbryn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lillesommerfugl

   Nå ja! Jeg bruger en pen fra Gosh, som er beregnet til at tegne bryn op med. Den koster ikke særlig meget, og har både en pen og en børste. Jeg starter med at tegne en linje i bunden af brynet, for at lave en kant, og det samme i toppen. Dernæste ‘udfylder’ jeg pladsen mellem linjerne og så plejer jeg at rette lidt til med en vatpind efterfølgende. Det er faktisk bare dét – men man bliver bedre jo flere gange man prøver. Håber du kunne bruge det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DISTORTION 2014