PASTEL CANDLESTICK

ORDINARY DAY VS. PARTY

HVERDAG VS. FEST
Se hvor tingene forhandles her.
Jeg er lige kommet fra arbejde, og skal i byen med mine veninder i aften. Derfor tænkte jeg, at det kunne være smart med et inspirerende indlæg, hvor man hurtigt kan skifte over fra hverdagstøjet, til festtøjet. Her tages der udgangspunkt i det samme par bukser  – altså tager man de samme bukser på i byen, som man havde på da man var på arbejde eller i skole. Ud fra det kan man sammensætte to vidt forskellige outfits der egner sig til hver sin lejlighed. God bytur til jer der skal afsted, og eller må I andre have en rigtig dejlig hygge-lørdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PASTEL CANDLESTICK