URBAN BICYCLE

MEN’S CLOTHES

DSC_0013

DSC_0014

DSC_0015Jeg har altså synes at H&M laver noget vildt fedt herretøj! Før i tiden købte jeg stort set alle mine basic t-shirts i H&M’s herreafdeling, men denne gang faldt jeg for noget andet – nemlig en skjorte. Jeg har ledt og ledt efter en skjorte eller sweater med brede blå og hvide striber. Der har været mange bud, men de var ikke oversize nok. Ved et tilfælde fik jeg øje på denne skjorte i den store H&M på strøget, og så måtte jeg bare slå til. Den koster ovenikøbet kun 179,- så det er lige til at overkomme, når man tænker på, hvilken prisklasse jeg ellers har været i, i min søgen. Derudover er deres sweater også rigtig lækre, fordi der er plads og de går op i halsen i en rund udskæring, hvilket også er dejligt til en sen sommeraften, så man ikke behøver et tørklæde udenover. Den dækker brystkassen, og man kan sagtens tage en let sommerjakke udenover hvis det er tilfældet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

URBAN BICYCLE