ON THE TOP OF MY LIST

A NEW START

20140205-120532.jpg

Så er jeg kommet igang med 2. semester på studiet. Det er helt vildt så meget man vil sit studie efter en læseferie. Vi skal skrive projekt i år som jeg ser helt vildt meget frem til og det er fedt at man ligefrem glæder sig til at man skal i skole!
I dag er vejret helt vildt dejligt her i Købemhavn. Her er selvfølgelig vildt koldt men himlen her helt klar og vinden er mild så det er virkelig bare frisk vintervejr. Jeg sidder netop nu på min lille altan og nyder solen. Ha’ en rigtig dejlig dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON THE TOP OF MY LIST