SALE SALE SALE

SOME INSPIRATION

4b51aeb08f904e87c57f43f31d3b2c48 tumblr_miu85fVPgC1s66gr4o1_500 tumblr_mjj775TAQW1rrfowao1_500 tumblr_mlcekrXJF21s8gol1o1_500 tumblr_mvdodfxmkn1s8gol1o1_500Jeg elsker at sidde og bruge timer på at surfe rundt på Tumblr, og finder mange forskellige billeder af forskellige hjem. Her er et lille udpluk. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg virkelig nørder med indretning og det fremgår også ret tydeligt i min lejlighed, da jeg af og til sker nye omrokeringer og så videre. Jeg er helt vildt med den her rå stil, og når jeg engang bliver stor, skal mit hjem se ud som på de her billeder. Især den mørke træfarve falder i god jord hos mig, og det går bare godt sammen med rå farver og giver samtidig en varme i hjemmet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALE SALE SALE