Ny uge

Days like these

20131104-175708.jpg

20131104-175715.jpg

20131104-175722.jpg

Billederne taler næsten for sig selv. Jep! Jeg sidder på skolens bibliotek og skriver og skriver. Opgaverne bliver mere komplicerede (sjovt nok) og vores lærer sætter også flere krav til os denne gang fordi stort set alle lå på grænsen til at dumpe sidste opgave. Ikke så godt. Heldigvis bestod jeg den! Om lidt skal jeg videre ind til Samsøe for at prøve nogle bukser til vores julefrokost om et par uger! Det bliver så vildt og mit tøj skal derfor være nøje udvalgt. Jeg har udset mig to forskellige bukser (et par i sort og et par i hvid), så nu må jeg se hvad det bliver til. Startede morgenen ud med en tur i fitness – det er virkelig kun noget jeg kan anbefale at starte sin dag ud med. Det giver en helt anden energi og man har meget mere overskud til resten af dagen. Kom ud af dynerne og ned i det fitness center tættest på dig!!!

Nu vil jeg skrive videre på opgaven 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny uge