Efterårsmust

Ny hue – ja tak!

Photo on 15-10-13 at 21.32 Photo on 15-10-13 at 21.36 Photo on 15-10-13 at 21.37 Photo on 15-10-13 at 21.38Ih hvor jeg bare altid fryser ørene når jeg er udenfor og især når jeg cykler rundt. Dét har jeg heldigvis løst i dag ved at købe mig en ny hue fra Carhartt. SUPER LÆKKER hue, der klart kan anbefales. Den er ikke så poppet (og det kan jeg godt tillade mig at sige, for har selv den model) som den anden der sidder lidt højt ovenpå hovedet. Denne her kommer rigtig ned om hovedet og varmer der hvor den skal! Bær over med mine photobooth billeder, dem må I lære at leve med for jeg elsker photobooth 😉

I morgen kommer min dejlige familie og så skal vi være sammen resten af efterårsferien. Jubiii jeg er en glad pige. Fortsæt god ferie! Jeg håber at få lavet nogle enkle indlæg til jer, bl.a. om Louisiana Museum of Modern Art, da vi skal besøge det – og det ser jeg virkelig frem til!

Husk nu, at følge bloggen på bloglovin’ så I er med på de seneste opdateringer og indlæg herinde. Jeg håber I vil lege med. Klik her for at følge bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsmust