Hvem er jeg?

Late night dreaming

20131009-223104.jpg

Jeg har langt om længe efterårsferie. Eller ferie og ferie – der skal arbejdes en del i de kommende dage. Men jeg har ferie fra skolen. Min familie kommer herover i nogle dage, hvilket jeg glæder mig sindssygt til.

Jeg har fundet ud af, hvordan jeg kan lave indlæg fra mobilen af, så nu kan der løbende komme opdateringer om mit liv i København. Min plan er, at jeg i takt med selv at opdage nye ting, vil bruge mere tid på at lave en guide til jer læsere til når I skal besøge storbyen. Det kan være alt fra en hyggelig café til en fed butik i en sidegade.

Husk derfor at følge min blog så I kan følge med, når jeg går på opdagelse i storbyen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg?