Regnvejrsdage ... mandage ...

Going home this weekend

Photo on 23-10-13 at 12.12 #2 Photo on 23-10-13 at 12.12 #3 Photo on 23-10-13 at 12.12Juhuu, jeg skal hjem til Esbjerg for anden gang efter jeg er flyttet herover. Og jeg glæder mig så meget 🙂 Sidst jeg var hjemme var i forbindelse med min 19-års fødselsdag, så der skete lige så mange ting, men nu skal den bare stå på hygge med både familie og veninderne. Det bliver så godt. Her er min Adidas t-shirt in action sammen med min super lækre skind-nederdel fra Mads Nørregaard og et par strømpebukser med uld i så jeg ikke fryser ;). Det går vildt godt sammen og bryder det søde om nederdelen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regnvejrsdage ... mandage ...