OK Design lagersalg

Detaljer #2

20131012-155105.jpg

20131012-155114.jpg

20131012-155124.jpg

Jeg sætter stor pris en lejlighed der udstråler hygge og der i den grad er personlig. En lejlighed falder ikke på plads den første dag man sætter møblerne ind. En lejlighed er en evig proces med det mål at blive mere og mere personlig. Sådan er det i hvert fald for mig. Derfor er alt nøje udvalgt og købt lige netop til den plads den nu har i lejligheden. Her er endnu tre ting fra lejligheden – denne gang går den hvide farve igen. Hvid er en blid farve og får det til at virke lettere sammen med mine træ-møbler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OK Design lagersalg