Going home this weekend

Adidas fik mig igen!

20131023-220110.jpg

20131023-220123.jpg

20131023-220130.jpg

Jeg kan allerede nu fortælle jer at jeg er lidt en sucker for fede sneaks. Engang var det virkelig voldsomt og jeg købte nye sko hele tiden, men nu er det knap så ofte. I dag blev det så til de her lækre sko fra Adidas i en varm rød farve. Jeg elsker forresten detaljen på sålen med det grå net. Snørerbåndene er oprindeligt samme farve som skoene, men jeg fik lige nogle hvide med så jeg kunne skifte over. De er at finde i Naked i Pilestræde i København, ellers klik ind på jeres hjemmeside.

Husker I forresten at følge mig på Bloglovin? Jo flere der vil lege med jo bedre. Jeg vil med glæde dele ud af alt der sker for mig og kom gerne med nogle ideer til hvad jeg kan lave indlæg om. Ikke fordi jeg er løbet tør for ideer – tværtimod – men det er også rart at lære jer læsere at kende og vide hvad I sætter pris på at læse om!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Going home this weekend